Om os

Klinikken har eksisteret siden Maj 2010 og er drevet af kosmetolog og Dermalogica Expert Meibritt Røsvik Ziska og kosmetiker, makeupartist og negleteknikker Lív Rahmati.
Vi har begge en utrolig stor passion for hudpleje og kender selv til hvor stor en indvirkning det kan have på ens velvære, når man ikke er helt tilpas i sin egen hud. Derfor er det vores fornemmeste opgave at give dig en behandling hvor du føler dig set og hørt og hvor vi arbejder målrettet ud fra de problemstillinger du måtte komme med. 

 

Hos Skanderborg Hudpleje ønsker vi at byde dig velkommen ind i en afslappende atmosfære af velvære og selvforkælelse. 
Selvom vi arbejder med nogle resultatorienterede behandlinger, så ønsker vi også at den tid I har på klinikken, føles som et lille afbræk fra hverdagen hvor I mærker roen sænke over jer.

 

Vi har håndudplukket de bedste brands til vores klinik og arbejder derfor med Dermalogica i alle vores ansigtsbehandlinger,

Jane Iredale i alle vores makeupbehandlinger, CND i alle vores neglebehandlinger og Lycon i alle vores voksbehandlinger. 

 

Dermalogica og Jane Iredales produkter arbejder helt eminent sammen, da de begge har hudens sundhed som fokus.

Dermalogica har revolutioneret hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer.
I dag fortsætter de stadig med at bane vejen med målrettede og resultatorienterede produkter og behandlinger som vi tilbyder på klinikken.
Alle vores ansigtsbehandlinger bliver skræddersyet til din hud ved hjælp af vores Face Mapping®-hudanalyse, på den måde kan vi give dig den optimale vejledning der matcher din huds specifikke behov.
Jane Iredale er en makeupserie der giver et hav af muligheder for at skabe uendelige mange looks hvor alle har den fællesnævner at din hud ikke blot ser sund hud, men det er den også. 
Jane Iredales produkter indeholder ingen form for kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer og ej heller fyldstoffer som talkum. Derudover er alle produkterne hypoallergene og dermatologisk testede. 

 

CND™ er verdens største udbyder af produkter og uddannelser til den professionelle neglebranche, og mærket kendetegnes ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse. Den store passion for neglebranchen har ledt til banebrydende innovationer som verdens mest solgte neglebehandling SHELLAC®.
Vi tilbyder både manicure og pedicure behandlinger med SHELLAC® lakeringer.

 

Lycon har altid sat en stor ære i at være kompromisløs når det gælder kvalitet, råvarer, viden, teknikker og præstation, og dermed skiller Lycon sig ud fordi det ikke kun er en hårfjerning, men en voksbehandling der plejer beskytter og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter en voksbehandling.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen og står altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige behandlinger og produkter til netop dig!