Koncept

Hos Skanderborg Hudpleje ønsker vi at byde dig velkommen ind i en afslappende atmosfære af velvære og selvforkælelse. 
Vi har valgt at arbejde med de bedste brands på markedet for, at kunne tilbyde dig behandlinger og produkter der gør en synlig forskel.

Vores kosmetolog har flere års uddannelse i baggagen og har opnået expert status i Dermalogicas uddannelsesprogram. Flere gange om året deltager hun på kurser, tager efteruddannelser og deltager på internationale kongresser m.m. 

På klinikken tilbyder vi også elev behandlinger som udføres af vores elev som er igang med kosmetiker uddannelsen i Aalborg. Vores elev er ved siden af kosmetiker udannelsen også igang med Dermalogicas uddannelsesprogram og deltager løbende på kurser. 

Vores makeupartist arbejder udelukkende med Jane Iredales produkter af den simple årsag at Jane Iredale mineralmakeup er en forlængelse af hudplejen. Det er en makeupserie der giver et hav af muligheder for at skabe uendelige mange looks hvor alle har den fællesnævner at din hud ikke blot ser sund hud, men det er den også. 
Jane Iredales produkter indeholder ingen form for kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer og ej heller fyldstoffer som talkum. Derudover er alle produkterne hypoallergene og dermatologisk testede. 


Vi står altid klar til at give dig gode råd, hvad enten det handler om at finde de rigtige hudplejeprodukter til ligenøjagtig din hud, den rigtige makeup eller den rigtige behandling for dig.