Koncept

Hos Skanderborg Hudpleje ønsker vi at byde dig velkommen ind i en afslappende atmosfære af velvære og selvforkælelse. 
Vi har valgt at arbejde med de bedste brands på markedet, for at kunne tilbyde dig behandlinger og produkter der gør en synlig forskel.

Vores kosmetolog har flere års uddannelse i baggagen og har opnået expert status i Dermalogicas uddannelsesprogram. Flere gange om året deltager hun på kurser, tager efteruddannelser og deltager på internationale kongresser m.m. 
Hun tilbyder én ansigtsbehandling - som dog aldrig er ens!
FaceMapping™ er en ny og revolutionerende metode til hudanalyse, som kombinerer det nyeste indenfor hudanalyse med kinesisk diagnose. Med teknikken får hun et indblik i hudens tilstand såvel som en indikation af indre tilstande, som kan påvirke huden.
På denne måde kan hun skræddersy behandlingen således at den imødekommer din huds behov og dine ønsker. 

Vores makeupartist arbejder udelukkende med Jane Iredales produkter af den simple årsag at Jane Iredale mineralmakeup er en forlængelse af hudplejen. Det er en makeupserie der giver et hav af muligheder for at skabe uendelige mange looks hvor alle har den fællesnævner at din hud ikke blot ser sund hud, men det er den også. 
Jane Iredales produkter indeholder ingen form for kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer og ej heller fyldstoffer som talkum. Derudover er alle produkterne hypoallergene og dermatologisk testede. 
Vores makeupartist holder sig hele tiden opdateret på nyde trends, men du kan være sikker på at der bliver lyttet til dine behov og ønsker.

Vi står altid klar til at give dig gode råd, hvad enten det handler om at finde de rigtige hudplejeprodukter til ligenøjagtig din hud, den rigtige makeup eller den rigtige behandling for dig.